Website in curs de actualizare

Evenimente

Concurs in scoala - posturi didactice vacante an scolar 2020-2021

Programare deschidere an scolar 2020-2021

Testare aptitudini MUZICA locuri disponibile

Admitere clasa a IX-a locuri libere - etapa a doua

BACALAUREAT 2020

ATESTATE 2020

CLASA VIII

EVALUARE NATIONALA 2020

Inscriere la Gradinita de Arta

Clasa XII-a

EVALUARE NATIONALA si Admitere clasa a IX-a an scolar 2020-2021

Situatie scolara 2020

Admitere in clasa a V-a an scolar 2020-2021

CLASA PREGATITOARE 2020

EVALUARE NATIONALA 2020

ANUNT IMPORTANT teste de aptitudini!!!

Statistica lucru online

PLATFORME CURSURI ON-LINE!!!

REZULTATE ocupare post vacant secretar (transfer din sistem)

REZULTATE PROBE APTITUDINI CLASA PREGATITOARE 2020-2021

Rezultate concurs ingrijitoare 19 decembrie 2019

Rezultate selectie dosare concurs ingrijitor si muncitor 13 decembrie 2019

Rezultate concurs ingrijitoare si muncitor intretinere 3 decembrie 2019

Rezultate selectie dosare concurs ingrijitor si muncitor 3 decembrie 2019

Posturi vacante de ingrijitoare concurs 19 decembrie 2019

Calendar concurs posturi vacante 3 decembrie2019

Post vacant - muncitor de intretinere 3 decembrie 2019

Post vacant de ingrijitoare concurs 3 decembrie 2019

RELATII CU PUBLICUL

PRETRANSFER / MOBILITATE

BATEREL merge struna cu suporterii-mpreuna

Hotarari CA

TRANSPARENTA FINANCIARA - Lista functiilor din Colegiul de Arte BM conform Legii cadru nr. 153/2017 (Data publicarii: 30.09.2017)

Tematica pentru examenele de diferente cls IX-XII (Muzica) Probe aptitudini cls I-VIII

Tematica pt examene de diferenta istoria artei, arte plastice si arhitectura LICEU

INSCRIERI IN INVATAMANTUL PRESCOLAR

Ferestre spre lumina

CLADIRI COLEGIUL DE ARTE

Transfer elevi

Declaratie de interese si de avere

ERASMUS +

PATRULA DE RECICLARE

 

Mariana Tilca director (1998-2002), Dora Sasaran (1995-1998) si Radu Mandache (1998-2002) directori adjuncti, vor contribui la imbogatirea bazei materiale a liceului prin amenajarea si dotarea noii centrale termice si instalarea convectoarelor in cladirea veche; astfel se va asigura in sfarsit o temperatura optima in salile de curs, salile de studiu si cabinete.

           Aspectul din curtea scolii si confortul vor fi imbunatatite prin asfaltarea terenului de sport, a aleilor si amplasarea unor bancute si vopsirea structurii lemnoase la geamuri. Au fost construite doua mese de tenis de masa.

           Pentru asigurarea unui continut bogat al procesului de invatamant s-au achizitionat instrumente muzicale si au fost amenajate cu sprijinul comitetelor de parinti pe clase, primele sali dupa model european la ciclul primar, debutand clasa invatatoarei Maria Zaharia. Astazi fenomenul s-a generalizat la toate clasele primare. Inspectoratul scolar a repartizat mobilier scolar pentru 7 sali de clasa. Şi in aceasta perioada scoala a castigat popularitate si prestigiu prin organizarea Concursului National de Interpretare Muzicala (cl. III-VIII) in 1999 si a Olimpiadei Nationale de interpretare Instrumentala pian-percutie, cl. IX-XII in 2000.

           Liceul de Arta a cunoscut transformari spectaculoase si dotari deosebite in ultimii 7 ani de cand echipa manageriala este formata din director Nemes Bota Cristina din 2002, director adjunct Mandache Radu din 2002, director educativ Halas Codruta din 2002.

           Activitatea in plan administrativ a debutat prin modernizarea toaletelor cu faianta, gresie si instalatii sanitare, compatibile cu dotarile din scolile europene. Acest efort financiar a fost sustinut de Primarie si al Consiliul Local Baia Mare si de sponsorizarea de la Sanex Cluj-Napoca.

           Au fost construite si dotate cu mobilier adecvat 3 sali de clasa pentru informatica si arhitectura, de 82 m2 fiecare, exclusiv cu aportul sponsorilor, al comitetelor de parinti - in special prin contributia personala a domnilor Ioan Coman si Mircea Tocaciu.

           A fost modernizata Sala festiva a liceului cu acordul si aportul Clubului "Rotary", al Primariei si al Consiliului Local Baia Mare.

           Sala profesorala, directiunea, secretariatul au fost remobilate si s-a instalat centrala telefonica prin care se realizeaza comunicarea intre ele, s-a imprejmuit curtea scolii prin contributia Primariei si al Consiliului Local Baia Mare.

           S-au construit 4 ateliere de arta vizuala si design in spatiul vechii centrale termice, care au fost amenajate cu mijloace si materiale necesare specifice atelierelor de: sculptura, textile, pictura si design, iar pentru atelierul de ceramica s-a cumparat 1 performant cuptor de ars lut. Proiectul arhitectural s-a realizat cu sprijinul Consiliului reprezentativ al parintilor, constructia si dotarea fiind sustinuta din fonduri obtinute prin ISJ MM, a Primariei si a Consiliului Local Baia Mare.

           Cabinetul de informatica a primit un set complet de 25 calculatoare si server prin programul initiat de Ministerul Educatiei si Cercetarii.