Website in curs de actualizare

Evenimente

Locuri libere pt clasa a IX-a la Colegiul de Arte Baia Mare an scolar 2022-2023

NOU - Admitere clasa a IX-a

Sesiune incheiere elevi amanati

Evaluare Nationala 2022

BAC 2022

Sondaj VACANTA FEBRUARIE 2023

Concurs interjudetean de interpretare instrumentala

EPAS

Post vacant secretar

2 posturi vacante ingrijitoare perioada nedeterminata

Admitere in clasa pregatitoare an scolar 2022-2023

Admitere in clasa a IX-a an scolar 2022-2023

Admitere in clasa a V-a an scolar 2022-2023

Mobilitate 2022

Manifestari 1 decembrie 2021

Pondere vaccinare impotriva COVID-19

Program munca personal auxiliar

Post temporar vacant INGRIJITOARE CURATENIE

BAC 2021 - sesiunea august

EVALUAREA NATIONALA 2021

Admitere in clasa a V-a an scolar 2021-2022

Admitere clasa a IX-a an scolar 2021-2022

INSCRIERE CLASA PREGATITOARE

Rezultate probe aptitudini clasa pregatitoare 2021-2022

Conditiile specifice etapa de transfer/pretransfer

INSCRIERI CLASA PREGATITOARE

TESTARE APTITUDINI/EXAMENE DIFERENTE 03 – 04 MARTIE 2021

Concurs in scoala - posturi didactice vacante an scolar 2021-2022

BUGET 2021

Inscriere la Gradinita de Arta

Regulament RI si ROF

CLASA PREGATITOARE 2020

ANUNT IMPORTANT teste de aptitudini!!!

PLATFORME CURSURI ON-LINE!!!

RELATII CU PUBLICUL

BIBLIOTECA COLEGIULUI DE ARTE

Hotarari C.A. 2020-2021

BATEREL merge struna cu suporterii-mpreuna

TRANSPARENTA FINANCIARA - Lista functiilor din Colegiul de Arte BM conform Legii cadru (Data publicarii: 30.09.2021)

Hotarari CA 2021-2022

Tematica pentru examenele de diferente cls IX-XII (Muzica) Probe aptitudini cls I-VIII

Tematica pt examene de diferenta istoria artei, arte plastice si arhitectura LICEU

INSCRIERI IN INVATAMANTUL PRESCOLAR

Ferestre spre lumina

CLADIRI COLEGIUL DE ARTE

Transfer elevi

Declaratie de interese si de avere

ERASMUS +

PATRULA DE RECICLARE

 

           Modernizarea cabinetelor de fizica-chimie, biologie, matematica, istorie, limba romana, si a majoritatii salilor de curs s-a realizat din fonduri proprii, si alocate de catre Primaria si Consiliul Local al municipiului Baia Mare.

           De asemenea, au fost amenajate prin redimensionare sapte sali de instrument in spatiul existent cu aportul cadrelor didactice titulare pe sala: Diana Balea, Adriana Balaj, Marlena Bologa, Dragos Pauliuc, Marius Lengel, Marcel Marc, Marinel Petreus.

           in spiritul cerintelor societatii actuale, elevii au posibilitatea sa fie consiliati intr-un modern cabinet de psihologie realizat cu fonduri de la MedCT .

           Iluminatul curtii scolii si al cailor de acces, reamenajarea trotuarului si parcarea din fata scolii, precum si montarea a patru panouri de baschet au fost sustinute de catre Primaria si Consiliul Local Baia Mare. Prin MedCT au putut fi achizitionate instrumente muzicale de toate tipurile in valoare de 40.000 EURO.

           S-a obtinut finantarea pentru mansardarea cladirii noi a liceului, inlocuirea geamurilor si a usilor de la intrare cu sistem termopan, izolarea termica si zugravirea exterioara prin fonduri ISJ MM. Studiul de fezabilitate si proiectul sunt finantate de Primarie si Consiliul Local Baia Mare. Prin mansardare se vor obtine si amenaja doua sali de clasa, doua ateliere de desen, un atelier arhitectura, 30 sali de instrument.

           Baza materiala a scolii este unul din factorii importanti ai pregatirii scolare. De aceea am aratat cateva din aceste realizari care evidentiaza daruire si efort in activitatea de organizare si indrumare.

           Un aspect important al procesului de invatamant l-a constituit si activitatea comisiilor metodice de cercetare si de formare continua.

           Profesorii de cultura generala, de specialitate si invatatorii, au dovedit ca sunt buni pedagogi, dar si specialisti de inalta clasa, cunoscatori ai activitatii didactice. Acestea pot fi probate prin contributii deosebite la elaborarea unor manuale scolare.

Iata cateva exemple: Cristina Cucu, Aurel Ungureanu, Felix Feldman, Gabriela Pop, Ileana Pop, Cristina Walter. Deprinderile de munca intelectuala sistematica si organizata au fost trezite la viata de activitatile demonstrative in primii ani de scoala de invatatoarele Maria Porumb, Elena Ana Craciun, Maria Ulici, Maria Prie, Olimpia Luta, care au creat o atmosfera stimulativa, de interes, entuziasm, a muncii in echipa, utilizand metode si tehnici variate de munca si confectionand materiale didactice deosebite.

Activitatea educatiei scolare si extrascolare are un caracter permanent. Excursia si vizita la muzeu, auditia muzicala, spectacolul - in general - vizual sau muzical au devenit bune obiceiuri in scoala noastra. Momentele de relaxare sunt concretizate in activitati specifice varstei, cum ar fi: Balul Bobocilor, Balul Majoratului, Serbarile de Mos Craciun, Carnavalul de 1 Iunie, evenimente care ofera oportunitati de comunicare intre profesori - elevi - parinti. Relatia scolii cu parintii este una fructuoasa, centrata pe respect reciproc si concretizata, mai ales, in baza materiala a scolii. in acest sens se cuvine sa amintim si biblioteca scolii ce sustine activitati educative prin implicarea bibliotecarelor Rodica Muresan si Helga Fortuber, biblioteca a devenit o "fiinta vie", comorile ei ascunse in cele peste 21.000 de volume (inclusiv albume de arta si partituri) fiind puse cu amabilitate la dispozitia elevilor, dar si a cadrelor didactice. Programele educationale au asezat in ultimii ani in prim plan cooperarile si parteneriatele ce promoveaza spiritul prieteniei, tolerantei si a intelegerii traditiilor si valorilor nationale. in viziunea integrarii europene credem, ca este important sa se creeze contacte cu institutiile educationale in scopul facilitarii cooperarii in diverse domenii. Prin intermediul acestor parteneriate dorim sa promovam valorile culturale, artistice, tehnico-stiintifice, sportive, exprimarea creativitatii si a imaginatiei in limbi straine de larga circulatie si indirect, pentru cultivarea in mentalitatea colectiva a comunitatii, a intelegerii, a comunicarii, a prieteniei, prin punerea in contact a tinerilor si a profesorilor lor in ample proiecte de lunga durata. in randurile ce urmeaza va enumar cateva dintre acestea: